Sahranjen srbijanski košarkaš koji je prerano preminuo

U Novom Sadu

Sahranjen srbijanski košarkaš koji je prerano preminuo

E. Škorić

Prerano preminuli košarkaš Stevan Jelovac sahranjen je danas u Novom Sadu.

U nedjelju je odjeknula vijest o smrti srbijanskog reprezentativca, koji je sredinom prošlog mjeseca doživio težak moždani udar na treningu AEK-a iz Atine.

Nakon višesedmične borbe, 32-godišnji košarkaš je preminuo, a danas je sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu u prisustvu članova porodice i brojnih prijatelja.

Prisutni su bili i čelnici Košarkaškog saveza Srbije, predsjednik Predrag Danilović, generalni sekretar Zlatko Bolić, zatim izvršni direktor Partizana Mlađan Šilobad, a krst je u povorci nosio Milenko Tepić.

Protekla dva dana mnogi su se opraštali od Jelovca koji nas je prerano napustio.

Top Komentari

Malmi_Suomi
32 godine? Pokoj ti duši Stevane!!! Iskreno od srca . Haće li nacionalisti i na ovo da " fino " reaguju?
3 4
DadiG
Žali Bože kada mlad čovjek ode ovako. Laka mu zemlja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi