Bosnian Beast u noći izazova
Jusuf Nurkić igra odlično na otvaranju nove NBA sezone i ima blizu 17 poena po utakmici. Trenutno je tim iz Oregona na omjeru od dvije pobjede i poraza (Foto: EPA)

Nurkić protiv Vučevića

Bosnian Beast u noći izazova

Midhat Šljivak

Portland Trail Blazersi novu utakmicu igraju u noći sa četvrtka na petak, a pred sobom ovaj tim ima gostovanje na Floridi kod Orlando Magica.

Biće to novi izazov za bh. centra Jusufa Nurkića koji će nasrpam sebe na drugoj strani imati dobro poznato lice Nikolu Vučevića.

Kladionica MOZZART je ponudila izuzetno primamljivu granicu poena za Nurkića u ovom meču. Bosnian Beast je ove sezone fantastičan i ponuđenu granicu bi trebao bez problema da pređe.

Sa druge strane Vučeviću je granica za poen veća. Iako crnogorski košarkaš ne blista u dresu Magica, očigledno da je još uvijek čovjek kojem kladionice vjeruju.

Očekivano, MOZZART u ovom meču kao favorita vidi ekipu Portland Trail Blazersa, a ponuđena kvota je itekako dobra.

Bosnian Beast je pred novim velikim izazovom, ali ne sumnjamo da će se on potruditi da odgovori na najbolji mogući način.

Na teren će večeras ponovo i LeBron James sa svojim LA Lakersima. Tim iz Grada Anđela upisao je prvu pobjedu protiv Phoenix Sunsa, a večeras je prilika za prvi domaći trijumf.

Ipak, na drugoj strani je ekipa Denver Nuggetsa predvođena fantastičnim Nikolom Jokićem, a granice na Jokića i LBJ-ja su također veoma zanimljive.

Top Komentari

damir bosnjak
ta ce vucevic
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi