Nurkić se zagrijavao uz stari hit Bijelog dugmeta

"Zasvirali" u dvorani u Portlandu

Nurkić se zagrijavao uz stari hit Bijelog dugmeta

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić briljirao je sinoć u porazu Portlanda od Washingtona sa 125:124 jer je upisao double-double učinak sa 22 poena i čak 18 skokova.

Nurkić je pred sami početak meča bio u centru pažnje zbog svog kostima za Noć vještica, a inspiracija mu je bio film "Ljepotica i zvijer". Također, bh. košarkaš je ovaj put birao pjesmu za zagrijavanje, a sada je došao red da u dvorani zasvira Bijelo dugme.

Bh. košarkaš je od dolaska u NBA u Americi "proslavio" mnoge pjevače s ovih prostora, a između ostalog, svirali su Dino Merlin, Dubioza kolektiv i Nedeljko Bajić Baja. No, ovaj put red je došao na najpopularniji bend s ovih prostora i pjesmu "Da sam pekar".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi