Saigrači imaju poruku za povrijeđenog Demića

Nisu zaboravili kolegu iz ekipe

Saigrači imaju poruku za povrijeđenog Demića

M. Maksimović

Povredom na nedavnom na treningu, sezona je nažalost završila za košarkaša Zrinjskog Alija Demića, koji će u narednim danima operisati koljeno u Rijeci. 

Saigrači Demića nisu preko noći zaboravili, pa su mu s jednog od treninga poslali orginalnu poruku. 

“Ali čekamo te“, bila je poruka Demićevih saigrača.

Demić je u prošloj sedmici pokidao prednje križne ligamente zbog čega ga u rosteru Plemića neće biti do kraja sezone. Svjesni situacije u kojoj se njihov kolega našao, saigrači su mu uputili poruku što skorijeg ozdravljenja.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U Zrinjskom se nadaju uspješnim rezultatima do kraja sezone, iako je Demić bio jedan od njihovih ključnih igrača.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi