9

Komentari (9)

user1593509319
Unistili ste ti i konakovic KK Bosnu da imate obraza nikada ne bih pricali o kosarci
Dr.Lehrer
Cudi me kako ih onda SDA-ovsko kadrovsko Tužilaštvo ne pozatvara sve... Bila Finansijska napravila uvid, skontali da nemaju sta iskriviti, svaliti, navaliti ljudima na pleca. I od tada vise niko od te garniture i ne spominje Bosnu. Ne da ne spominju te koje su prozivali u ovoj priči, nego ni klub Bosnu. Pa je nažalost zato tamo gdje je sada... Aaa bila je na dobrom putu, gledali smo u punoj Skenderiji sa tada jakim Širokim dobru jaku Bosnu. Unistilo je Bosnu isto to sto i Državu, virus 25 godina!!!
Lud
Ti znas ko je unistio Bosnu ! Marś u tri p i c k e ma te rine !
Shojich07
Ovi ljudi su volili zemlju, evropsko prvenstvo rat u BiH, oni najbolji dosadašnji rezultat od kada igra reprezentacija
Hakkinen
@Shojich07 tako je drug.
Zamisli 1993 kada su agresori lupali ubijali sa svih strana oni najjbolje mjesto osvojiše.
To ti je bosanskohercegovački INAT koji se brzo nekako zaboravio " šta ti znače samo dvije "!!!
Zulfikar
Zamislio sam papak jedan tu 93-cu u kojoj sam 2x ranjavan bio i u kojoj sam izgubio dobar broj brace saboraca dok su oni u “civilizacijskoj “ Evropi šutali loptu kroz obruc... Kakav inat blento jedan...
Hakkinen
@Zulfikar ti za mene nisi papak, ti si ranjavan i tebi kapu skidam. A sad sve što si " osvojio" ZAGRADI i napiši Zulfikar, može? Uhvati se ti USA i začepi gubicu seratoru.
INAT bosanskohercegovačko INAT nas malih pijuna koji nismo gospoda kao ti.
M r š
nedim_rajvosa46
LEGENDA...bio i ostao...
huba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.