Samo je potrebna precizna ruka

Može li Brada preko 40?

Samo je potrebna precizna ruka

M. Šljivak

Zvijezda Houston Rocketsa James Harden igra najbolju košarku karijere.

Čudesni bek tima iz Texasa ove sezone biljež preko 36 poena u prosjeku, a u posljednjih deset utakmica ima prosjek od nevjerovatnih 45.4 poena.

Harden je svojim učincima na parketu postavio i prave izazove za kladionice. Granice koje postavljaju za njegov učinak u jednom meču su više od prosjeka poena, jer čovjek je jednostavno nezaustavljiv.

Ne pamti se kada je jedan igrač imao toliku granicu poena. Tako u kladionici Mozzart granica na Hardena je zaista velika, ali nije potrebna prevelika hrabrost da se odigra.

Harden pred sobom večeras veliki izazov. Na drugoj strani su odlični Toronto Raptorsi, pa će Brada morati da odradi još jednu fantastičnu utakmicu kako bi odveo svoj tim do pobjede.

Kvota na Rocketse u Mozzartu je također veoma dobra, jer kada imate Hardena, niko nije nepobjediv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti