Samo u Crnoj Gori: Treneri se posvađali na konferenciji

Rijetko viđenene scene

Samo u Crnoj Gori: Treneri se posvađali na konferenciji

Finalna serija crnogorske lige u kojoj se sastaju Budućnost iz Podgorice i Mornar iz Bara ulazi u finiš, a tako rastu i tenzije na relaciji dva kluba.

Nakon ubjedljive pobjede Mornara od 82:66 i izjednačenja serije na 2:2, na press konferenciji nakon utakmice desilo se nešto što se ne viđa tako često.

Trener Budućnosti Igor Đaletić završio je svoj govor i krenuo da izađe iz sale, ali ga je na ulazu dočekao trener Mornara Đorđije Pavićević koji ga je verbalno napao zbog toga što nije reagovao kada je vidio da ga je košarkaš Budućnosti Suad Šehović udario tokom utakmice.

Dok je Pavićević tvrdio da ga je bivši košarkaš sarajevske Bosne udario, trener Budućnosti se pravdao riječima da nije vidio incident, a trener Mornara je na kraju i zaprijetio da će to lično rasčistiti sa Šehovićem.

Novi šampion Crne Gore bit će poznat nakon što se odigra odlučujuća peta utakmica u Podgorici, a čini se da bi i tamo moglo biti napeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije