Samo velika ponuda može odvojiti Mirzu od Netsa

Ostaje u Brooklynu

Samo velika ponuda može odvojiti Mirzu od Netsa

Midhat Šljivak

Košarkaši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mirza Teletović, postao je ograničeno slobodan igrač (RFA).

Mirza će tako saslušati sve ponude drugih ekipa koje su zainteresovane za njega, ali će prednost za njegove usluge imati Brooklyn Netsi.

Rukovodstvo Netsa izrazilo je veliku želju za ostankom Teletovića. Najavili su da će izjednačiti svaku ponudu koja dođe, izuzev ako se bude radilo o cifri koju zaista ne mogu ponuditi bh. košarkašu.

Interes za Mirzine usluge u NBA ligi je zaista veliki. Najviše zanimanja pokazuju Washington Wizardsi, a već dugo je kapiten bh. tima interesantan i treneru San Antonio Spursa, Greggu Popovichu.

Teletović je član Netsa od 2012. godine, a u prethodne tri sezone je zarađivao tri miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.