Šampion NBA lige iz prošle godine priznao da je pušio joint

Šokantno priznanje

Šampion NBA lige iz prošle godine priznao da je pušio joint

S. Grebović

Bivši košarkaš Golden State Warriorsa i član šampionske generacije iz 2017. godine Matt Barnes, u razgovoru za američke medije otkrio je da je često konzumirao narkotike prije svake utakmice, a naročito marihuanu. 

"Znalo se desiti mnogo puta da odradim jutanji trening, zatim dolazak kući ili u hotel oko 12, savijem džoint, ispušim.. Malo odspavam, istuširam se, jedem i na meč. To je bila moja rutina", priznao je Barnes.

Nastavio je sa šokantnim izjavama dodajući da je njegova porodica znala da on nekad zna "pretjerati sa marihuanom."

Izgleda da je njegov čudni 'ritual' nekad znao da itekako pozitivno djeluje na njega, budući da je u mlađim danima na jednom meču dok je bio student na univerzitetu UCLA postigao čak 60 poena.

Matt Barnes je 14 sezona proveo u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a pored Golden Statea nosio je i dresove Phoenix Sunsa, Sacramento Kinga, New York Knicksa, Philadelphie 76ersa, Orlando Magica, LA Clippersa, LA Lakersa i Memphis Grizzliesa.

Top Komentari

Emir
U najmanju ruku kao da se šutao žutim u venu. Kada ce ljudi skontati da je kanabis cak i koristan za razliku od alkohola i nikotina koji samo stete ljudskom organizmu.
4 1
karlhajncbrazzzo
Kod nas se kaže pušio travu. Čuj pušio joint!? :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi