Saopštenje KSBiH: Kakvo je stanje bh. reprezentativaca?
Foto: SportSport.ba

Svi igrači kontaktirani

Saopštenje KSBiH: Kakvo je stanje bh. reprezentativaca?

Naša država, kao i cijeli svijet, prolazi kroz tešku epidemiološku krizu.

U većini zemalja prvenstvo je otkazano, sportisti su u izolaciji radi sprečavanja širenja virusa, a to se odnosi i na naše košarkaške reprezentativce o čijem zdravstvenom stanju je danas izvijestio KSBiH.

Iz krovne kuće bh. košarke kontaktirali su pojedinačno sve igrače, kao i članove stručnog štaba koji se nalaze u svojim domovima širom Evrope i svijeta, a informacije su, za sada, pozitivne.

"Sa velikim zadovoljstvom želimo vas informirati da su naši momci dobro, stabilnog su zdravstvenog stanja u izolaciji, koristeći vrijeme da budu sa svojim porodicama i za održavanje fizičke forme koliko im trenutne okolnosti dozvoljavaju", stoji u saopštenju KSBiH.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Također iz KSBiH su poručili građanima da budu odgovorni prema društvenoj zajednici, državi i da se uvažavaju izdane naredbe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi