Saradnja HKK Zrinjski i Sporttalenta

Ujedinjuju snage za dobrobit košarke

Saradnja HKK Zrinjski i Sporttalenta

U prostorijama Arena centra u Mostaru upriličena je danas zajednička press konferencija HKK Zrinjski i Univerzalne sportske škole Sporttalent iz Mostara. 

Ova dva kolektiva će od ove godine početi zajedno sarađivati u radu s mlađim kategorijama. Predsjednik HKK Zrinjski Dalibor Miloš izjavio je kako dva kolektiva već duže vrijeme rade iste stvari te da su došli na ideju da ujedine snage, uvjereni kako će ova inicijativa donijeti dugoročno dobre stvari za mostarsku košarku. 

Rad s najmlađim kategorijama obavljat će Mario Glibić, nekadašnji igrač i trener HKK Zrinjskog, danas voditelj uspješne Univerzalne sportske škole Sporttalent. 

Sporttalent je danas vodeća sportska škola u Mostaru. Više od 350 polaznika čini nogometnu i košarkašku sekciju, a izuzetno dobre rezultate postižu i džudisti.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetnici ugovora podsjetili su da su do sada mlade generacije košarkaša trenirale u ruiniranoj dvorani đačkog doma. Podvučeno je da ova saradnja nije vremenski ograničena te je izražena nada da će trajati dugo, na korist mladim generacijama mostarske košarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi