Saša Đorđević dobio otkaz

Nakon godinu dana

Saša Đorđević dobio otkaz

E. Oštraković

Srbijanski stručnjak Saša Đorđević neočekivano je dobio otkaz u Virtus Bologni.

Poprilično neočekivana vijest stigla je iz Italije, a italijanski mediji pišu da je proslavljeni trener smijenjen zbog loših rezultata.

Nakon devet kola Virtus u prvenstvu ima pet pobjeda i četiri poraza, dok je u Eurokupu na maksimalnom učinku nakon sedam mečeva.

On je na klupu Virtusa stigao prošle godine.

Top Komentari

Seljober_Hakinnen
ebiga Sasa zaebo si na proslom prvenstvu. Imo si tim za zlata a igrali ko chuna
1 0
Miko
Imao sam priliku usluzivati upravo tu ekipu i moram reci da sto se tice covjeka mislim da je jedan obicni ****** prepotentan pokupio svu pamet svijeta..Mislim da ga niko od igraca nije mogao ocima gledat a i mati mislim da se pokajala sto nije pobacila ...Kao trener ne znam ne pratim bas toliko kosarku..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi