Saša Obradović i Crvena zvezda će priču završiti na sudu
Foto: EPA

Trener zatražio isplatu punog ugovora

Saša Obradović i Crvena zvezda će priču završiti na sudu

Donedavni trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović završit će sa svojim bivšim klubom na sudu.

Naime, po pisanju Mozzartsporta, Obradović je od beogradskog kluba zatražio isplatu punog ugovora koji je potpisan do sezone 2022.-2023.

Ugovor potpisan prošlog ljeta još uvijek nije raskinut i to bi moglo koštati Crvenu zvezdu. Obradović je zatražio čak i isplatu bonusa za nedavno osvojeni Kup Radivoja Koraća koji je predvodeći Zvezdu s klupe osvojio Dejan Radonjić koji ga je naslijedio na klupi srpskog euroligaša. Kako dalje piše Mozzartsport ovaj slučaj završit će u komori za rješavanje sporova pri Euroligi.

Obradović je dobio otkaz u decembru prošle godine nakon niza loših rezultata a prije toga je sam otkupio svoj ugovor s Monacom samo da bi mogao doći na Mali Kalemegdan na klupu kluba koji ga je afirmirao kao igrača. 

Promo

Top Komentari

2323
Posteno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi