Scottie Pippen brutalno prizemljio Luku Dončića

Na pitanje da usporedi Slovenca sa Jordanom

Scottie Pippen brutalno prizemljio Luku Dončića

E. Škorić

Legenda Chicago Bullsa Scottie Pippen prizemljio je Luku Dončića.

I dok košarkaški svijet luduje za Dončićem i naprosto ga smatra božanstvom, Pippen je ostao šokiran kada su ga upitali je li mladi Slovenac bolji od Michaela Jordana.

Kada su Pippena upitali da uporedi Dončića i legendarnog Jordana, on je samo protupitanjem uzvratio.

"Da li je Luka osvojio šest titula?"

Na taj je način jasno rekao šta misli o poređenjima Dončića s Jordanom, ali nema sumnje da je i sam oduševljen igrama Slovenca i da će ga svakako pratiti u godinama koje dolaze.

Jordan i Pippen su, podsjećamo, šest puta osvajali NBA ligu i obilježili su povijest američke košarke.

Top Komentari

FreedomBH
Luka u ovim godinama je bolji od Jordana to ne znaci da ce biti na kraju svoje karijere. Kako ste samo svi ljubomorni na momka,kad je neko bio tako dominantan sa 20. Jordan je bio dobar s’poenima,ostalo sve prosjecno najvise 8 asiatencija zabiljezio samo jednom po sezoni je 89’, dok Luka vec ima gotov pa triple-double . Luka I da ostane takav do kraja karijere opet ce bit da je Jordan najbolji.
5 8
Edin Merlin
Samo kreteni mogu da uporedjuju najvećeg igrača svih vremena sa nekim balavcem,MJ23 je najbolji sportista svih vremena..!
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi