Na pitanje da usporedi Slovenca sa Jordanom

Scottie Pippen brutalno prizemljio Luku Dončića

27

Komentari (27)

Kockasecera
Wilt Chamberlain je najbolji ikada.. I haj zdravo
muha
Sve velike zvijezde današnjice se ne mogu porediti sa Jordanom a ne Dončić pred kojim je ogromna karijera.
FreedomBH
Luka u ovim godinama je bolji od Jordana to ne znaci da ce biti na kraju svoje karijere. Kako ste samo svi ljubomorni na momka,kad je neko bio tako dominantan sa 20. Jordan je bio dobar s’poenima,ostalo sve prosjecno najvise 8 asiatencija zabiljezio samo jednom po sezoni je 89’, dok Luka vec ima gotov pa triple-double . Luka I da ostane takav do kraja karijere opet ce bit da je Jordan najbolji.
larokblum
Jednostavno, i vrlo jednostavno Džordan i jeste najbolji. Bio najbolji, otisao da igra "golf", onda se opet vratio i, naravno, bio najbolji !!!
FreedomBH
Eh **** ga sad ispade samo se tad igrala odbranA. Sta je sa Wilt Chamberlian frajer je ima I 40 poena 20+ skokova,pa Jabbar I jos neki LeBron ce ga prestici u svim statitickim kategorijama al opet Niko ne valja sem Jordana, navikan I to je to.
TANA_TZ
druže, kao prvo Jordan je tek sa 21 draftovan, jbg covjek zavrsavao koledž ( na kojem je itekako bio dominantan u košarkaškoj ligi), druga stvar nije to samo stvar statistike, Jordan je bio rodjeni pobjedik, ubica, čovjek koji se nije bjezao od izazova i najbolji scorer i igrac ikad!!!! Itekako je besmisleno ih poredit, ima Luka jos puno da igra da bi stao u istu recenicu sa MJ. Mada ovo sto trenutno radi je vanserijski i nadam se da ce nastavit ovako. Pozz!
FreedomBH
Mnogi citaju samo sto zele a ne sve do kraja. Hos da kazes da Luka nije,osvojio je s’Realom,Slovenijom dodje U Najjacu ligu nastavi. Mislim nije rijec u tome koje bolji al omalozavanje drugi nikako nije u redu.
ludilobrale
Sjecas li se ti Jordana i sjećaš li se kakva se odabrana tad i igrala i koji si igrači bili ? koje si godište sjećaš li se NBA lige u vrijeme Jordana i Bullsa
Emir
Mislis otisao da igra baseball??
Chupy
Koga je u ekipi imao Jordan dok je osvajao te titule? Je li ih sam osvajao?
larokblum
Pa i Barselona ima 11 igraca na terenu pa se opet samo MESIja spominje, i Real 11 igraca pa se Ronaldo spominje. O çemu ti?
Chupy
larokblum Nidje veze ti je prica drug. Upravo si demantovao sam sebe sa svojim komentarom. Barc i Real su uvijek pokupovali najbolje od najboljeg, pa medju njima i onaj opet najbolji jos dobije na kvalitetu. U Barci se nisu spominjali Iniesta, Chavi, Rakitic, Busquets, Pike Neymar itd itd itd, jel trebam sad i Realovce nabrajati. Sjedi jedan drug.
BobPaisley
@Chupy...koga je imao???...Pippena koji je bio solidan igrac,Rodmana koji je dominirao u skoku i odbrani,a ostalo sve cisti prosjek...danas imas u NBA 10 ekipa sa boljim rosterom od tih Bullsa,ne racunajuci Jordana naravno...do duse imali su najboljeg trenera u historiji kosarke i on ih je vadio uz Jordana.
FreedomBH
Cuj koga je imao Rodmana koji je dominirao u skoku na oba fronta,Pippen je vise nego solidan covjek je skoro 2 m visok a znao je biti i playmaker,plus I jedan i drugi su igrali jako dobro odbrane kako si smjesan tip ? zatim Kerr-a i Kukoca na tricama bjezi ne blamiraj se
BobPaisley
@FreedomBH...pa sta sam ja rekao,Pippen i Rodman...a ti si se provalio sa Steve Kerrom,kakve trice kakvi bakraci,pa taj je rijetko prebacivao jednocifren broj poena po utakmici sta je tebi,pa ja sam gledao te utakmice...gdje su bili one sezone kada je Jordan otisao da igra baseball,ta sezona najbolje pokazuje sta je on bio u toj ekipi...da je odigrao tu sezonu i to bi osvojili bez problema...
FreedomBH
Pa to ti je isto izvadis LeBrona is Cavsa nece uspijet doc do playoffa, I’ll Messija za Barcu,zamjeni SchumacherA snekim drugim u formuli to nece biti isto ne za****ji. Mene zaboli I za Jordana i sve, samo bilo kojoj ligi cinit sto ovo momak cini je ogromna stvar. Glupo je pitanje nakon jedne sezone odmah poredit nekog s’najvecim u bilo kojem sportu.
Emir
Ocito nemas pojma o basketu cuj pippen bio solidan igrac??? hahahah ako nisi znao Pippen ima mozda najveci iq kada je u pitanju basket, Rodman je bio zvijer sto se tice skokova, onda harper haaalo ba, pa steve kerr pa Kuki koji je tada bio najbolji 6ti igrac NBA covjek koji je na svih 5 pozicija mogao igrati....
criticos
Cemu potreba za rijecima tipa BRUTALAN, BRUTALNO? Ne razumijem, pokusavam da shvatim al ne ide. Potpuno pogresna upotreba rijeci.
larokblum
Kad Englezi i Amerikanci to spominju i pisu kod njoh ima logike, ali kod nas definitivno ne.
dinas
Stvarno je to idiotsko pitanje
Edin Merlin
Samo kreteni mogu da uporedjuju najvećeg igrača svih vremena sa nekim balavcem,MJ23 je najbolji sportista svih vremena..!
BobPaisley
...to mogu porediti samo oni koji nikada nisu gledali Jordana...
Edin Merlin
Pa naravno,kad je MJ23 harao NBA ligom,oćko od ovog balavca je otišao u Sloveniju na privremeni rad..!
hanson
MJ je najvece ime NBA kosarke, ali ako se uporedjuju naslovi kao sto to radi Pipen, onda Jabbaru nije ni do koljena, kao sto je i meni brazilski Ronaldo najbolji igrac ikad, bez obzira na statistiku..gdje ispade da je Benzema bolji napadac
larokblum
E sad naj sportista, upitno je, ali u kosarci je DEFINITIVNO.
BobPaisley
...gleda se sve,titule,individualna statistika,vrijeme u koje je igrao...i kada se sve to uzme u obzir Jordan je daleko ispred svih i tesko da ce ga ikada neko dostici,a Doncic nece sigurno.
BobPaisley
@meks01...to su bila neka druga vremena,sa drugacijim pravilima od ovih u modernoj kosarci tako da se ti igraci ne mogu porediti...to bi bilo isto kao kada bi poredio Puskasa i Di Stefana sa danasnjim fudbalerima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.