Sead Šehović novi igrač KK Mornar

Sead Šehović novi igrač KK Mornar

M. Šljivak

Sead Šehović novi je igrač KK Mornar.

Nekadašnji košarkaš sarajevske Bosne odlučio je nakon četiri godine napustiti redove crnogorskog prvaka Budućnosti i potpisao je za velikog rivala.

Iskusni 29-godišnji košarkaš je dogovorio saradnju sa ekipom iz Bara u čije redove dolazi kao drugi strijelac crnogorskog prvenstva.

Šehović je prosječno u protekloj sezoni postizao gotovo 14 poena i imao je preko četiri skoka i četiri asistencije po utakmici.

Sa Budućnosti je dominirao prethodnih nekoliko godina, a u karijeri je pored tima iz Podgorice i Bosne, igrao još za MZT, Bayeruth, Szolnoki i Oldenburg.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Čak sedam puta je bio šampion Crne Gore, osvojio ABA ligu, dva makedonska prvenstva i osam Kupova Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi