Šehovac nakon osvajanja turnira: Kvalitetno smo odigrali

Trener OKK Spars

Šehovac nakon osvajanja turnira: Kvalitetno smo odigrali

M. Šljivak

OKK Spars osvojio je turnir Sabit Hadžić.

Sarajevski tim je u finalu savladao Krku, a dan ranije Lovćen, te je uzeo trofej.

Trener Sparsa Goran Šehovac se zahvalio ekipama koje su došle na turnir.

"Odigrali smo kvalitetno obje utakmice, zahvaljujem se svima koji su došli na turnir, jer je Sabit Hadžić to zaslužio", rekao je Šehovac, te je komentarisao današnji meč.

"Danas smo odigrali nekako pod ručnom prvo poluvrijeme, ali smo u nastavku igrali sve slobodnije i sa dosta energije i to nas krasi od samog početka priprema".

O novoj sezoni je rekao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Trebamo raditi naporno, ali ne pitamo se mi sami, jer su se i drugi pojačali. Najvažnije da budemo zdravi, a rezultat neće izostati ako budemo zdravi. Grubelič i Buza su blizu povratka, a na nama je da radimo i da se pripremamo. Želimo biti u sredini u ABA ligi, a u prvenstvu BiH idemo na borbu za Ligu za prvaka, ali do toga dosta ima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi