Šehović i Nikolić produžili ugovore s Budućnosti

Vjerni cnogorskom timu

Šehović i Nikolić produžili ugovore s Budućnosti

E. Škorić

KK Budućnost iz Podgorice produžila je ugovore dvojici igrača, Zoranu Nikoliću i Seadu Šehoviću.

Njih su dvojica potpisali ugovore do ljeta 2020. godine.

„Sretan sam što ću nastaviti da igram u svom klubu. Nadam se uspješnoj sezoni. Već dvije godine sam u Budućnosti i ponosan što sam u timu koji je šampion ABA lige, koji je u Evroligi i što ću imati priliku da učestvujem u tom takmičenju”, rekao je Nikolić.

Mlađem od braće Šehović ovo će biti osma sezona u plavom dresu, koji je nosio od 2007. do 2011. godine, a potom opet od 2015.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

„Izuzetno sam zadovoljan što ću i naredne sezone igrati u našem klubu. Za Budućnost Voli sam igrao u periodu od 2007. do 2011.godine, i od 2015.godine, što sa narednom čini osam sezona. Ipak, evroligaško iskustvo je za mene nešto novo i radujem se što ću se oprobati u tom takmičenju”, naglasio je 28-godišnji Bjelopoljac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi