Selektor Latvije objavio spisak košarkaša za susret protiv BiH

Meč se igra 21. februara

Selektor Latvije objavio spisak košarkaša za susret protiv BiH

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ovog mjeseca igra dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Vedran Bosnić je prije nekoliko dana objavio spisak našeg tima za ove mečeve. Bh. tim prvi meč igra u gostima 21. februara protiv Latvije, dok tri dana kasnije u Mejdanu dočekujemo selekciju Grčke.

Danas je spisak igrača za okršaj protiv BiH objavio i selektor Latvije koji neće moći računati na svoje najbolje igrače.

Na spisku se nalazi 15 košarkaša, a to su: Aigars Škele, Marcis Vitols, Rinalds Sirsninš, Arturs Žagars, Janis Blums, Arturs Kurucs, Artis Ate, Martinš Laksa, Žanis Pieners, Matis Gulbis, Ojars Silinš, Artjoms Butjankovs, Marek Mejeris, Martinš Meiers, Klavs Čavars.

Reprezentacija BiH će se okupiti 16. februara u Sarajevu, kada će započeti pripreme za naredne susrete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi