Selimović: Vratilo nam se, ova pobjeda će nam dobro doći za samopouzdanje

Sparsi konačno upisali prvi trijumf u 2. ABA ligi

Selimović: Vratilo nam se, ova pobjeda će nam dobro doći za samopouzdanje

Košarkaši Sparsa su konačno upisali prvu pobjedu u Drugoj ABA ligi. Večeras su na svom terenu sa 69:67 savladali tim Lovćena u meču 10. kola.

Sparsi su preuzeli prednost u finišu i slavili pobjedu u neizvjesnom meču.

"Sigurno da može još bolje. Prethodne četiri utakmice smo izgubili na sličan način, bili su to mečevi na jednu lotpu. Sada nam se to vratilo i mislim da će ova pobjeda dobro doći za samopouzdanje ekipe i da ćemo u narednom periodu ubilježiti još koju pobjedu", izjavio je nakon meča trener Nermin Selimović.

"Dosta ima propusta, ali momci su željeli. Želja je bila tu, energija... Na kraju smo pobijedili tako da treba proslaviti ovu pobjedu, a onda ćemo sve analizirati", istakao je Selimović.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Bliži se pauza, da li će biti pojačanja?

"Sad za sad nema ništa. To je to. Imamo Zahiragića koji još nema pravo nastupa u 2. ABA ligi, ali će za dva kola steći do pravo", poručio je Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi