Sjajne košarkašice promijenile klubove

Sestre Zubac pronašle nove angažmane

6

Komentari (6)

user1597698961
Jos da hoce rijesiti spor s ks bih pa da igraju za nas,sasvi sigurno imaju sta ponuditi
King_Kenny
@user1597698961 ...sta ti ima ponuditi igracica koja je do 23. godine vec promijenila 10 klubova u karijeri?...a jos na njenoj poziciji imas Jones i Gajic u reprezentaciji.
user1597698961
Pa drug ako si pratio ep vidio si da gajic nije ispof kosa bila,a vrlo cesto ni jones,mi nemamo dobrog playa,pa su jones i gajic mnogo vremena provodile tu i u tim situacijama smo zkaazivali pod kosem gdje bi zubac bila vrlo dobra.Druga je prica dw mi imamo playa ko Vasic ,ili johanes iz francuske pa da jones konstanto pod kosem bude ,ovalo improvizovat se mora
King_Kenny
...karao bi ih obje skupa.
Rajvosa2019
Preforsirao bi se lave , ako moze i ja bi uletio u semu - da vide kako stara lokomotiva udara
user1610286185
Sestrama Zubac stavio bi tvrd kuJac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.