Shaq O'Neill se možda samo šalio, ali Slovence je zaboljelo

Ne zna za Sloveniju?!

Shaq O'Neill se možda samo šalio, ali Slovence je zaboljelo

E. Škorić

Goran Dragić imao je fantastičnu partiju protiv Milwaukee Bucksa i na kraju je uz Jimmyja Butlera bio ključan igrač u pobjedi Miami Heata.

Mnogi stručnjaci i košarkaša javnost dive se Dragiću, koji je uz Luku Dončića daleko najbolji ambasador svoje zemlje u svijetu.

Ali, čuveni Shaquille O'Neal pomalo se i našalio na račun Slovenije ili jednostavno nije, a svejedno je uvrijedio mnoge Slovence.

O Dragiću je govorio biranim riječima i pohvalio ga, ali rekao je, između ostalog, da je jedan od najboljih košarkaša i strijelaca u zemlji iz koje dolazi.

Kad ga je voditelj emisije pitao o kojoj se zemlji radi, Shaq je odgovorio: "Nemam pojma."

Top Komentari

Bulle
Pa kao i većina Amera što ne zna.
3 0
Penderinos
Coek ne zna odaklke je Dragić,nije da ne zna za Sloveniju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi