Shaq utišao navijače ispred Staples Centra, a onda napravio ludnicu

Počeo skandiranje

Shaq utišao navijače ispred Staples Centra, a onda napravio ludnicu

E. Čaušević

Legendarni košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant, poginuo je u helikopterskoj nesreći koja se desila u nedjelju u blizini Los Angelesa.

Svijet je bio u šoku kada su američki mediji potvrdili da ja Bryant izgubio život u stravičnoj nesreći u kojoj je stradalo još osam osoba. Među žrtvama je bila i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Smrt jednog od najboljih košarkaša svih vremena žestoko je potresla njegovog bišeg saigrača Shaquillea O'Neala koji je gostovao sinoć u posebnoj emisiji TNT-a koja se snimala u Staples Centru.

Shaq je plakao skoro tokom cijelog govora o Kobeju i jasno se vidjelo koliko ga je uzdrmala pogibija njegovog dobrog prijatelja. Nakon emisije Shaq je izašao iz Staples Centra ispred kojeg su bili navijači Lakersa koji su došli odati počast Bryantu.

Oduševili su se kada su vidjeli O'Neala koji je potom napravio sjajan potez. On je prvo utišao navijače koji su bili ispred, a zatim je poveo skandiranje "Kobe, Kobe, Kobe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi