Shaqovi dokazi: LeBron jednostavno nije onaj pravi!
LBJ u Los Angeles Lakersima ne djeluje kao čovjek koji je godinama dominirao NBA ligom. Istina, statistike su dobre, ali potezi na terenu su čudni

Nelogični potezi

Shaqovi dokazi: LeBron jednostavno nije onaj pravi!

M. Šljivak

LeBron James ove sezone neće vidjeti NBA doigravanje.

Iako su u prvoj sezoni sa Los Angeles Lakersima očekivanja bila velika, tim iz Grada Anđela igra očajno i gotovo sigurno ih LBJ neće odvesti u doigravanje.

Iako uredno puni sve statisičke kategorije, Lebron ima dosta loših trenutaka, a u posljednje vrijeme je potpuno indisponiran.

Očigledno Jamesu teško pada činjenica da propušta play off, pa je tako u proteklom periodu napravio nekoliko zaista nevjerovatnih poteza, vrijednih ismijavanja.

Legendarni Shaquille O'Neal je u svojoj emisiji Shaqtin A Fool, gdje se prikazuju najsmješniji potezi, pokazao nekoliko LeBronovih "grešaka", koje nikako nisu karakteristične za njega.

To je jasan dokaz da LBJ nije onaj pravi. Vidljivo je u nekim situacijama da djeluje odsutno i indisponirano, ali teško je reći zašto je to tako.

Čak su neki mediji objavili i da bi James mogao otići nakon samo godinu dana. Ipak, to je teško očekivati, jer su tokom ljeta najavljene velike igračke promjene.

Tek od naredne sezone James može očekivati velike stvari sa Lakersima. Spreman je tim iz Losa Angelesa za velike potpise i LBJ će vjerovatno dobiti tim za napad na titulu.

Ovu sezonu međutim neće pamtiti po dobrom. Iako je uspio prestići Michaela Jordana po broju poena u historiji NBA lige, James nije navikao na neuspjeh i to je ono što ga sigurno boli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi