Bivši košarkaš ostao paralizovan nakon što ga je udario automobil

Dallas mu pružio podršku

Bivši košarkaš ostao paralizovan nakon što ga je udario automobil

Endin Čaušević

Nekadašnji NBA košarkaš Shawn Bradley nedavno je doživio tešku nesreću.

Njegov bivši klub Dallas Mavericks objavio je danas da je Bradley 20. januara doživio tešku nesreću zbog koje je ostao paralizovan.

Naime, njega je udario automobil dok je vozio biciklo u blizini svog doma u St. Georgeu.

Bradley je doživio teške povrede kralježnice i ostao je paralizovan. Imao je nekoliko operacija prethodnih sedmica i sada je u fazi oporavka.

"Žalosti nas vijest o Shawnovoj nesreći. Shawn je oduvijek bio uporan i imao je borben duh. Želimo mu sve najbolje u fazi oporavka. Uvijek će biti dio porodice Mavsa", izjavio je vlasnik ovog kluba Mark Cuban.

Top Komentari

K79
Jbt sto ljudi stradaju na biciklima, prije par godina ovako je poginuo Nicky Hayden vozač motora, skoro Alonso isto nastradao sad i Bradley jbt bilo je jos nekoliko primjera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi