Shved još tri sezone u Khimkiju

Unatoč pričama o odlasku

Shved još tri sezone u Khimkiju

Alexey Shved i naredne tri godine bit će stanovnik Podmoskovlja. 

Sjajnom ruskom košarkašu je nedavno istekao ugovor s Khimkijem a on i njegov manager su najavljivali da će osluškivati ponude i da je vrlo moguće da košarkaš napusti Khimki. 

Interesanata je bilo, no čini se da je Khimki našao način (čitaj - novac) da zadrži ovog fantastičnog strijelca u svojim redovima. Shvedov ugovor je iznosio oko 4 miliona eura po sezoni što ga je do dolaska Nikole Mirotića u Barcelonu činilo najskupljim košarkašem Starog kontinenta. 

Shved će u Khimkiju ostati i naredne tri sezone a pretpostavlja se da ni ovaj ugovor sigurno nije ispod te cifre. Dapače, vrlo vjerovatno je da su Rusi pojačali plaću svom najboljem igraču. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi