Siakam: Sve što su mi dozvolili, pogodio sam
Junak pobjede Raptorsa protiv Golden State Warriorsa imao je mnogo toga za reći

Junak pobjede Toronta nad Golden Stateom

Siakam: Sve što su mi dozvolili, pogodio sam

E. Dindić

Košarkaš Toronta Pascal Siakam istakao je nakon sjajne partije u prvom susretu, da je radio samo ono što mu je odbrana Golden State Warriorsa dopustila. 

Na kraju je susret završio sa 32 poena i pružio nevjerovatnu partiju.

"Bio sam u tranziciji, trčanju, mogao sam da postižem lagane poene. Nisam cijeli play-off uspijevao u tome, ali večeras mi je sve od ruke išlo. Kada imate samopouzdanje onda jednostavno sve vam ide od ruke. Na kraju sam radio samo ono što je odbrana dozvoljavala. Želim da budem bolji da učim."

Drugi susret također će se igrati u Torontu.

"Znamo protiv koga igramo, protiv šampiona. Dobili smo prvi meč, bili smo agresivni pokušali smo da im otežamo maksimalno. Znamo da je ovo početak, da će se oni prilagoditi i da moramo da budemo spremni." završio je Siakam.

Drugi meč finalne serije između Toronta i Golden Statea na rasporedu je u noći između nedjelje i ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi