Simmons dobacivao Nurkiću: "Ti baš mnogo se*eš ", bh. centar mu porukom nakon utakmice začepio usta

Igrač Philadelphije se iznervirao

Simmons dobacivao Nurkiću: "Ti baš mnogo se*eš ", bh. centar mu porukom nakon utakmice začepio usta

S. Pašalić

Portland Trail Balzersi su večeras razbili Philadelphiju 76erse sa 130:115.

Jusuf Nurkić je odigrao 24 minute i ubacio 24 poena uz 10 skokova i četiri asistencije, a slijedili su ga Damian Lillard koji je ubacio 17 poena, a po 15 poena su postigli McCollum i Aminu. Enes Kanter je s klupe dodao 16 poena.

Balzersi su praktično sve riješili nakon tri četvrtine tako da bh. centar nije igrao u posljednjoj četvrtini. Zanimljiva situacija se desila na utakmici prilikom izvođenja slobodnih bacanja košarkaša Philadelphije Bena Simmonsa.

Simmons je promašio slobodno bacanje, a Nurkić je to glasno "proslavio" što se nije svidjelo Simmonsu koji mu je prije izvođenja drugog slobodnog bacanja dobacio:

"Ti baš mnogo se*eš za nekog ko nema pojma"

"To kako on uspijeva da šutira, to jest ne uspijeva je presmiješno", rekao je Nurkić nakon utakmice, a nešto kasnije je objavio i zanimljivu poruku na društvenoj mreži Instagram.

View this post on Instagram

“Thinkin they lions, tigers and bears I go hunt and put heads on my fireplace...” #BosnianBeast #hadžomoj #ripcity

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27) on

Top Komentari

Emir
Ta ce simmons Nurk mu pukao bananusu puff lopta od glavusu zato jadnik nije mogao slobodnog ubaciti to ti je kao semi concussion.
0 1
king11
obićno ovi sa sporta kao prevedu šta je nurkić napisao a sad blage veze nemaju hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi