Simonović: Idemo u Zagreb po finale

Košarkaš Zvezde optimističan pred revanš meč

Simonović: Idemo u Zagreb po finale

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sinoć su pobjedom na ekipom Cedevite od 97:88, napravili prvi korak ka finalu play-offa ABA lige.

Sjajna košarkaška predstava viđena je sinoć u Hali Aleksandar Nikolić. Puno uzbuđenja i neizvjesnosti retrospektiva je sve viđenog, što govori i činjenica da meč nije odlučen u regularnom vremenu već u produžetku. 

Iako teška utakmica, krilni košarkaš Zvezde vjeruje da njegov tim može do finala play-offa ABA lige.

"Imali smo jednu veoma tvrdu utakmicu sinoć. Ali uspjeli smo na kraju da pobjedimo i vratimo publici za to što su nas bodrili i vjerovali u nas tokom čitavog meča. U Zagreb idemo puni elana kako bi ostvarili novu pobjedu i plasirali se u finale", rekao je za medije Marko Simonović.

Drugi polufinalni meč igra se između Mega Leksa i Budućnosti. Tim iz Sremske Mitrovice pobjedio je u prvoj utakmici na gostovanju u Podgorici rezultatom 81:85. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti