Sin Michaela Jordana o očevoj kompetitivnosti: Poslije toga brat je završio na šivanju

Veliki Michael popust nije davao ni djeci

Sin Michaela Jordana o očevoj kompetitivnosti: Poslije toga brat je završio na šivanju

Jedna stvar oduvijek je bila očita, a dokumentarni serijal Posljednji ples to je i potvrdio. Najmoćnije oružje koje je dovelo do osvajanja 6 naslova prvaka i epiteta najboljeg košarkaša u povijesti bila je njegova, gotovo suluda kompetitivnost. 

Bez obzira na to je li se radilo o košarci, pokeru, golfu, stolnom tenisu ili bilo kakvoj drugoj igri, uvijek je želio pobijediti i nije odustajao dok god ne uspije. Čak i ako je igrao protiv vlastite djece, ne samo da nije bilo popusta nego nije birao sredstva da dođe do pobjede.

Jasmine, Marcus i Jeffrey Jordan konferencijskim su pozivom gostovali u radijskoj emisiji Breakfast Club i pričali o superslavnom ocu te usput dali primjer njegove nevjerojatne kompetitivnosti, prisjetivši se incidenta u dvorištu dok su kao klinci s njim igrali football.

"Jeff je išao po touchdown, a tata se, neću to nikad zaboraviti, bacio na njega i Jeff se glavom zabio u stakleni stol" - otkrio je Marcus Jordan i dodao da je njegov brat morao na šivanje.

"Jasno, bio je to nesretan slučaj, ali pokazuje koliko je uvijek bio kompetitivan."

Njih troje Jordanova su djeca iz prvog braka, a kasnije su dobili još dvije polusestre, Ysabel i Victoriju. Jeffrey i Marcus bavili su se košarkom na sveučilištu, ali nisu se odlučili za profesionalnu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti