Široki WWin dočekuje Igokeu

Finalna serija

Široki WWin dočekuje Igokeu

Druga utakmica finalne serija za košarkaškog prvaka BiH na rasporedu je danas u 17:00 sati u dvorani na Pecari.

Igokea je završila prva u Ligi 6 pa je osigurala prednost domaćeg terena. U prvoj utakmici igranoj u utorak u Aleksandrovcu momčad Dragana Bajića slavila je rezultatom 69:61.

„Odigrali smo loše u Aleksandrovcu, a imali smo dobru priliku da ostvarimo pobjedu no radili smo neke pogreške koje su nas koštale. Nadam se da ćemo sutra odigrati dobro i vratiti na 1:1. Također, pozivam sve navijače da dođu sutra u dvoranu i da nas podrže jer svaki put kad je bilo najteže uz podršku nikad nismo iznevjerili.“, rekao je kapetan Širokog WWin Josip Bilinovac.

Željko Šakić, trenutno najučinkovitiji igrač Širokog koji je u prvoj utakmici ostvario double-double učinak (16 koševa i 10 skokova) slaže se sa svojim suigračem i dodaje:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„U ovoj utakmici moramo pokazati puno više želje nego u prvoj, te borbenosti. Isto tako nadam se da će nam napokon krenuti i šut koji nas nikako ne služi već neko vrijeme.“

Utakmica između Širokog WWin i Igokee na rasporedu je danas s početkom u 17:00 sati u dvorani na Pecari uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.