Sjajna partija Kamenjaša nedovoljna za novu pobjedu Studentskog  centra
FOTO: Marija Vuruna ABA liga

Igokea upisala novu pobjedu

Sjajna partija Kamenjaša nedovoljna za novu pobjedu Studentskog centra

Emir Dindić

U okviru 24. kola ABA lige košarkaši Igokee na svom terenu dočekali su ekipu Studentskog Centra. Na kraju ekipa iz Aleksandrovca slavila je sigurnu pobjedu rezultatom 83:67.

Izabranici Dragana Bajića nakon prvih 10 minuta igre imali su 23:15. Drugi period bolje otvaraju košarkaši Studentskog Centra te sigurnom igrom ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 20:13. Na poluvrijeme odlazi se pri rezultatu 36:35 za domaći sastav.

U trećem periodu gledali smo pravu rapsodiju izabranika Dragana Bajića koji ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 27:13. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 63:48 u korist Igokee i pobjednik je već bio poznat.

Do kraja domaći košarkaši nisu dopustili preokret te upisali su sigurnu pobjedu rezultatom 83:67.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U poraženom sastavu najbolji je bio bh. reprezentativac Kenan Kamenjaš sa 20 poena i 9 skokova. U sastavu Igokee bolji od ostalih bili su DeShawn Stephens sa 19 odnosno Anatabia Waller sa 13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti