Musa i Kamenjaš završili među navijačima, a onda je krenula "grmljavina"

Zmajevi su imali sjajnu podršku

Musa i Kamenjaš završili među navijačima, a onda je krenula "grmljavina"

Haris Zilić

Bh. košarkaši su u paklenoj atmosferi dvorane Mejdan u Tuzli poraženi od Litvanije rezultatom 77:78.

Bez obizra na poraz, Zmajevi su odigrali sjajnu utakmicu bacali su se na glavu za svaku loptu, a navijači su to prepoznali i nakon utakmice.

Velikim aplauzom pozdravili su košarkaše, a Džanan Musa i Kenan Kamenjaš su prišli navjernijim navijačima naše reprezentacije i dobili su ovacije.

Tuzlanski Mejdan je večeras još jednom položio ispit kada su u pitanju utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine, a tokom cijele utakmice navijanje je bilo groomoglasno bez ijednog incidenta.

Top Komentari

Baboisback
Atmosfera za 10ku
5 0
user1639597140
Grad košarke uvijek bio i ostat će. Još jednom se to vidjelo. Karte prodate za 3 sata. Atmosfera ludnica. Hvala ti Tuzlo??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi