Sjajne vijesti za Golden State: Durant bi vrlo brzo mogao na teren

Očajnički ga trebaju

Sjajne vijesti za Golden State: Durant bi vrlo brzo mogao na teren

S. Grebović

U noći sa četvrtka na petak odigrana je utakmica broj jedan finalne serije NBA lige u kojoj su Toronto Raptorsi slavili protiv aktuelnih prvaka Golden State Warriorsa sa 118:109.

Izvjesno je da dvostruki uzastopni MVP finala Kevin Durent neće biti spreman za meč broj dva NBA finala, ali bi mogao da se vrati u trećoj utakmici, kada se serija preseli u Oracle Arenu.

Yahoo Sport donosi ovu ekskluzivnu vijest, ali se isti izvor ograđuje i dodaje da je ipak izvjesniji Durantova povratak u četvroj utakmici.

Bilo kako bilo ekipa Stevea Kerra očajnički treba Duranta što je prije moguće, jer je očigledan napadači limit od kad on nije tu.

Zvijezda Warriorsa je van stroja od 8. maja u pobjedi 104:99 nad Houstonom poslije koje su Warriorsi poveli sa 3:2.

Njega je mijenjao Andre Iguodala, ali se i on požalio na povredu u prvom meču. Ipak, za sada ne djeluje da je preterano ozbiljno, ali će pregled magnetnom rezonancom otkloniti sve dileme. Utakmica broj dva na programu je u Torontu u noći nedelje na ponedeljak od 2 časa nakon ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi