Sloboda savladala Sparse
FOTO: E. Dindić

Prijateljska utakmica

Sloboda savladala Sparse

H. Zilić

Košarkaši Slobode i Sparsa večeras su u maloj dvorani Mejdan odigrali zanimljivu prijateljsku utakmicu. Na kraju su domaći košarkaši slavili pobjedu rezultatom 74:65. 

U prvom poluvremenu gledali smo izjednačenu košarku da bi pred odlazak na odmor domaći košarkaši odigrali nešto bolje te na pauzu otišli pri rezultatu 40:35.

Nastavak susreta donio je borbenu utakmicu, gdje se igralo kao da je utakmica za bodove. U takvoj konstalaciji snaga na kraju uspješniji su bili domaći košarkaši rezultatom 74:65.

U redovima Slobode bolji od ostalih bili su Haris Delalić sa 19 poena, Ibrahim Durmo sa 17 i Draško Albijanić sa 12. Goste iz Sarajeva u ovom susretu predvodio je Durnik sa 18, Lakić sa 15 i Vrbica sa 10 postignutih poena.

Sloboda- Spars 74:65 (17:15, 23:20, 18:20, 16:10)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi