Slobodu u Cetinju vodi Žunić: Idemo pokazati kvalitet

Tuzlaci gostuju u Crnoj Gori

Slobodu u Cetinju vodi Žunić: Idemo pokazati kvalitet

Pred košarkašima Slobode sutra je gostovanje u Cetinju.

Sloboda će u sklopu 9. kola ABA 2 lige odmjeriti snage sa crnogorskim Lovćenom, a umjesto Josipa Pandže koji je u međuvremenu napustio klub, Tuzlake će u tom meču voditi Adnan Žunić.

U najavi utakmice Žunić je istakao kako Sloboda ne ide s 'bijelom zastavom' i da se nada pozitivnom rezultatu.

"Sigurno jedno teško gostovanje. Ekipa Lovćena igra dobro na svom parketu, to govori i činjenica da su bez poraza na Cetinju u ABA 2 ligi. Što se tiče nas mi sigurno ne idemo sa 'bijelom' zastavicom gore. Idemo na Cetinje pokazati da imamo kvalitet i da uz jednu bespoštednu borbu možemo doći do željenog rezultata i izlaska iz rezultatski krize", kazao je Žunić.

Očekivanja od nadolazeće utakmice iznio je i košarkaš Fahrudin Manjgafić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Ispred nas je jedno teško gostovanje. Ekipa Lovćena ima kvalitetne pojedince i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Mi smo trenutno u rezultatskoj krizi i nadam se da ćemo uskoro izaći iz te krize. Ukoliko ispoštujemo sve dogovore iz svlačionice imamo pravo nadati se pobjedi."

Što se tiče izbora trenera, kao mogući Pandžini nasljednci pominju se Dušan Gvozdić i Damir Mulaomerović.

Top Komentari

Haresolina
Ko god dođe, sa ovom ekipom bez korjenitih promjena i popunjavanja nema perspektivu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi