Slovenci tvrde da se Luka ugojio, Amerikanci poriču

Da li je Dončić dobio na kilogramima?

Slovenci tvrde da se Luka ugojio, Amerikanci poriču

E. Škorić

Luka Dončić se vratio u Sloveniju nedugo nakon početka epidemije koronavirusa i tamo se zadržao nekoliko mjeseci.

Nije ni sam Dončić planirao da će toliko ostati u Ljubljani kada je još u martu spakovao kofere i privatnim avionom iz Dallasa krenuo ka rodnoj Sloveniji. Tamo se odmarao, zabavljao i družio s prijateljima.

Ne, nije partijao niti kršio pravila, nije čak ni dozvolio previše opuštanja, ali svejedno su se u Sloveniji pojavile glasine da se udebljao i da se zapustio, što bi mu moglo pogoršati brojke u mečevima NBA lige i srozati karijeru.

Ubrzo je stigao demantij iz Dallasa:

"Svaki put kad se Luka vrati u Evropu, pojave se glasine, da izgleda debelo i slično. No, istina je drugačija, on je fizički dobor pripremljen, trener još više, neko vrijeme i s loptom, te sa nekim drugim slovenskim košarkašima ima grupne treninge, što je prednost za njega zbog povratka u Sloveniju", navedeno je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi