Sokolović: U ovakvim utakmicama moraš dati maksimum

Član Zrinjskog nakon meča u Mostaru

Sokolović: U ovakvim utakmicama moraš dati maksimum

Zrinjski je u finalnoj seriji prvenstva Bosne i Hercegovine poveo 2:1 protiv Igokee. U sjajnoj atmosferi Zrinjski je na pauzu otišao s prednošću 40:25.

Igosi su se u nastavku probudili te smo gledali neizvjesnu završnicu, ali pobjeda je otišla u redove Plemića (71:65).

"U ovakvim utakmica moraš dati maksimum. Otvorili smo sjajnu utakmicu, ali igokea je dobra utakmica i dobro su nas namučili na kraju. Uspjeli smo da slavimo, Igokeu zavtvorili na 63 i to govori da igramo sjajnu odbranu. Najmanje imamo petu utakmicu i sigurno još jednom punu dvoranu", kazao je za SportSport.ba Aleksandar Sokolović.

Naredni meč igra se u Aleksandrovcu. Igokea mora slaviti ukoliko želi ostati u igri za titulu, a Zrinjski bi pobjedom bio novi prvak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi