Uništen semafor nekoliko sati pred meč Zrinjski - Igokea
Foto: hercegovina.info

Policija traga za počiniteljima

Uništen semafor nekoliko sati pred meč Zrinjski - Igokea

E. Čaušević

Košarkaši Zrinjskog večeras igraju protiv Igokee treći meč finalne serije prvenstva Bosne i Hercegovine.

Plemići će večeras pred svojim navijačima u dvorani Bijeli Brijeg pokušati doći do druge pobjede i vodstva protiv ekipe iz Aleksandrovca. Ipak, jasno je da Igokea želi do preokreta kako bi u narednoj utakmici na svom terenu mogla proslaviti titulu.

Do početka meča na Bijelom Brijegu ostalo je još nekoliko sati, a organizatori su se susreli s problemima. Naime, nepoznati počinitelj ili više njih sinoć su napravili štetu u dvorani Plemića.

Oni su uništili pomoćni semafor i pokidali mrežicu na jednom od koševa u dvorani. Policija je izvršila uviđaj i pokušava otkriti počinitelje ovog djela. Sve to se dešava pred veoma bitan meč Zrinjskog i Igokee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi