13

Komentari (13)

WOLF20
Zahiragic hahahah kakav cirkusant
19211921
Zahiragic je dobar razigravac ali brate ne sutaj sa tri kad ne mozes kosa pogoditi ni sa metra
Salgijica
Kolkogod cudno bilo tek sam sad ubijedjen da ce sparsi ovo dobit. Vise im odogovara pozicija autsajdera. Ovo se ne moze ponovit. Ma koliko split da je bolji po imenima momcadski su dosli do vrhunca veceras i to nece ic ovako u splitu. Moze bit lose to lazno samopouzdanje. Maric nece sastavit dvije ovakve utakmice. Losa trica i los kamenjas a skokove bolje gradit hasandic i orelik ce pocet pogadjat a zahiragicu zabranit trice i spars ovo dobiva
Realist
Sta gi je bolan. Ukic je ona utakmica u Splitu bila prva nakon korone, Babić i Marić su onu utakmicu odigrali neprepoznatljivo. Ovo danas je realan odnos snaga jer je Split bolja ekipa i ima puno bolje igrace, a u zrecoj utakmici Ukić ide na 20 plus poena i odškolovati će sve na terenu, a sparsi takvog igraca nemaju
Edin
Najbolji igrac Splita je Lukovic. Ukic prosjecan igrac, ali ne smije se pustati da sutira. Dakle na pick and roll igri treba se cuvati iznad, ne ispod bloka. U Cedevita-Olimpiji nista nije mogao napraviti. Uzasno losa polusezona. U Split jako puno solira, usporava napad, ne razigrava vec sam igra. Ali ako je raspolozen i lose cuvan moze zabiti 20+ koseva.
Edin
Nemozes uci u prvu ligu sa 6 igraca. Jos jednom se pokazalo kolko smo mi Bosanci gl...up narod! Operosani od sporta. Mi sve radimo na pamet bez vizije. Bez konkretnog plana i bez ulaganja! Momci igraju vec 6 mjeseci sa 6 igraca. Danas su jedva hodali po terenu. Umor. Disu na skrge. Bez energije. Volio bih iskreno da ispadnu iz gore navedenog razloga, a i zbog Kamenjasa i Gegica koji su vanserijski talenti. Prolazak u prvu ligu bi mozda zadrzao ova dva igraca sto bi vjerovatno dovelo do stagniranja u njihivoj karijeri. Mislim da moraju pobjeci iz Sparsa sto prije. O direktoru i ljudima koji vode klub necu trositi rijeci, oni zasluzuju drugu ligu i ostanak u tim amaterskim ligama.
Mackintosh
Bosanska kosarka - udruzenje antitalenta i bezmude igre
Ymrader
Iskreno pratim Sparse ovih par bitnih utakmica ali sam bas tu u Splitu propustio. Pitam se kako su tamo pobjedili?!
Salgijica
Split je los. Sreca im je i da su sparsi odigrali za zaborav. Jos jedna stvar koja ide na ruku sparsu je i mec u utorak izmedju splita i cibone. Cibona ce ih izmorit, nadam se i dobit.
Edin
Split igra utakmicu sa 12 igraca i kao ekipa su sigurno bolji od Sparsa. Spars ima strasne pojedince kao Kamenjasa i Gegica, ali nemozes sa 2 igraca dobiti Split. Rotiraju sa 6 igeaca, plus Memic, Ilic i Buza koji igraju samo da bi odmorili ostale igrace. Memic u tri napada, dva puta zapne sebi od nogu... O cemu pricamo? Ekipa dakle nisu Kamenjas i Gegic, vec i Memic i Ilic i Buza... Da su na vrijeme pojacali ekipu sad bi vec bili u aba 1 ligi.... Bosanski papci, neznalice!!!
MethodMan
Ovi Splićani da su samo iz Splita šutali trice pobjedili bi koliko su ovi iz Sparsa smotani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.