Sparsi uskoro u pogonu, Kakanj naredni protivnik

Izabranici Marka Trbića počinju sa treninzima

Sparsi uskoro u pogonu, Kakanj naredni protivnik

S. Mlaćo

Nakon kratke pauze zbog novogodišnjih praznika, košarkaši Sparsa od srijede će ponovo biti u pogonu.

Sparsi su u prošlom kolu u gradskom derbiju deklasirani od Bosne Royal Jelly sa 81:65, pa je pauza sigurno dobro došla izabranicima Marka Trbića. Trenutno su četvrtoplasirana momčad A-1 lige sa 14 osvojenih bodova, četiri manje u odnosu na lideru Bosnu Royall Jelyy. Ipak, Sarajlije imaju i meč manje, a odigrat će ga 10. januara protiv KK Kakanj.

Rdi se o susretu 9. kola A-1 lige koji je odgođen na zahtjev Kakanjaca, čiji je trener, ujedno selektor naše juniorske košarkaške reprezentacije Josip Pandža, tada nalazio na Evropskom juniorskom prvenstvu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ukoliko žele ostati u vrhu tabele, Sparsi će morati slaviti pobjedu, ali to im sigurno neće biti lako, s obzirom da su se Kakanjci u više navrata pokazali kao veoma neugodan protivnik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi