Sprema se veliki trejd Bucksa i Clippersa
Foto: EPA

Trojica za Jordana

Sprema se veliki trejd Bucksa i Clippersa

M. Šljivak

Milwaukee Bucksi i Los Angeles Clippersi mogli bi uskoro napraviti veliki trejd.

Tim iz Wisconsina zainteresovan je za centra Clippersa DeAndrea Jordana koji se nalazi na izlaznim vratima tima.

Rukovodstvo Clippersa spremno je da 29-godišnjeg centra razmjeni, ali svakako žele da dobiju prave igrače za njega. Čini se kako bi ih upravo mogli dobiti od Bucksa.

Izvori bliski timu iz Los Angelesa tvrde da su Clippersi zainteresovani za trojicu igrača Bucksa. To su rookie godine Malcolm Brogdon, koji je dolaskom Erica Bledsoea izgubio startno mjesto, a u igri za trejd su još John Henson i Khris Middleton.

Dvojica od ove trojice mogla bi završiti u Clippersima u zamjenu za Jordana, a navodno će tim iz Grada anđela tražiti i svu trojicu.

Biće svakako interesantno vidjeti hoće li do trejda uopšte doći, a interes za Jordana pokazuju još Toronto, Washington i Minnesota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti