9

Komentari (9)

rauber_bh
Avramovic trebo dobit 2 tehničke zbog simuliranja 3,4 puta pada niko ga ne pipne.
Ovaj kurir.rs uvijek bio fašisticki, pa me uopste ne cude njihovi komentari jer nije im ni prvi a ni zadnji put, uvijek ce oni tako, jer drugacije ne znaju.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Uvijek ce tako biti, oni vise vrede nego balkanci!
bavarac88
Hahaha kad se davali pokloni Srbiji za isti slučaj onda je bilo sve u redu hahaah...halo bolan priznajte da su ljudi bolji i tacka
user1692778042
Sve regularno, očit faul. A on što glumi i hvata se za glavu a nikoga nije darnuo ko ****ica to je druga stvar
E.Car
Malo mi je žao Srbije! Zapravo, možda mi ih nije toliko žao!! Ustvari nije mi ih ni malo žao, naprotiv drago mi je jer su vas s****le švabe!!!
antiTrojkas
Ovakvi nam prenose i vijesti iz BiH.Ovim fasistima treba pogasiti servere,u zatvor sa njima!Kurir i Telegraf,Vucicevi dezinformacioni listovi
vedin
Hahahahahahahahaha ...
kurjak
Samo rodni list da vidim gdje si rođen pa onda komentar.Ja sam navijao za Ameriku i niđe veze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti