Šta će sada reći LaVar? Lonzo Ball mora prekriti spornu tetovažu
(Foto: EPA) Mladog playmakera Los Angeles Lakersa Lonza Balla su sada zadesili slični problemi kao i JR Smitha prije određenog vremena.

Nema besplatnog reklamiranja u NBA

Šta će sada reći LaVar? Lonzo Ball mora prekriti spornu tetovažu

JR Smith je dobio instrukcije od NBA lige da prekrije tetovažu s logom jednog svjetski poznatog modnog brenda ukoliko ne želi da plaća "penale", a sada su slični problemi zadesili i mladog playmakera Lakersa Lonza Balla.

Prema TMZ Sportsu NBA liga je kontaktirala Lonza Balla i preporučila mu da prekrije svoju tetovažu loga Big Baller Branda (BBB) na ruci.

Košarkaš Lakersa je tako s prekrivenom tetovažom igrao utakmicu protiv Golden State Warriorsa odigranu ove srijede.

Inače, Big Baller Brand je kompanija koju je osnovao njegov otac LaVar Ball koji je jedno vrijeme svojim "dugim jezikom" pravio haos u američkim medijima.

S obzirom da je odlučan da preko svojih sinova izgradi poslovnu imperiju, biće zanimljivo šta će LaVar imati reći za ovakvu odluku NBA lige po pitanju sporne tetovaže njegovog najstarijeg sina.

Top Komentari

whitesnake
Svaki jebeni dan neka objava o Ball-ovima, a u biti su sportski nebitni
7 0
whitesnake
Sve više ličite na ekskluzivu !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi