Šta se dešavalo na imanju bivšeg NBA igrača? Navukao je ljude znakom i počeo je pucati!
Foto - EPA

Brown iza rešetaka

Šta se dešavalo na imanju bivšeg NBA igrača? Navukao je ljude znakom i počeo je pucati!

Midhat Šljivak

Nekadašnji NBA košarkaš Shannon Brown uhapšen je prošle sedmice nakon što je pokušao ubiti dvojicu ljudi na svom imanju.

Kako navodi TMZ Brown je navukao ljude znakom 'na prodaju' i kada su ušli u kuću on je otvorio vatru na njih.

"Dvojac je tražio kuće u tom području i vidjeli su znak 'na prodaju. Ušli su kroz otvorenu kapiju i kada su došli na vrata rečeno im je da uđu. Kada su to učinili Brown je krenuo u obračun s njima, ali ih je na kraju pustio da odu. Međutim, oni tvrde kako je pet-šest puta pucao na njih pri odlasku"; prenosi TMZ izjavu neimenovanog svjedoka.

Njegovo imanje procjenjuje se na milion dolara, ali nakon svega će zaista teško da ga proda.

Bivši košarkaš je tokom karijere igrao za Chicago Bullse, Charlotte Bobcatse, Los Angeles Lakerse, Phoenix Sunse, San Antonio Spurse, New York Knickse i Miami Heat.

S Lakersima je osvojio dva naslova prvaka NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi