Stigli nalazi za Kevina Duranta

Propušta ostatak serije

Stigli nalazi za Kevina Duranta

Admin Čaušević

Kevin Durant neće moći pomoći Golden State Warriorsima u nastavku serije polufinala Zapada protiv Houston Rocketsa. 

Durant se povrijedio u pobjedi 104:99 poslije koje su Warriorsi poveli sa 3:2, te će propustiti šesti te eventualni sedmi duel veoma uzbudljive serije.

Dobro upućeni novinar za dešavanja u NBA ligi Adrian Wojnarowski je putem Twittera saopštio da je Durant povrijedio butni mišić desne noge te da će morati pauzirati najmanje sedam dana.

Trener Warriorsa Steve Kerr je tokom dana kazao da Durant sigurno neće igrait u utakmici broj šest, međutim nakon današnjih pregleda obistinile su se crne sumnje da pa tako jednog od najboljih igrača današnjice neće biti i u eventualnoj "majstorici".

Pozitivna vijest za NBA prvaka je da će Durant biti spreman za finale zapadne konferencije pod uslovom da se Ratnici tamo plasiraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi