Stipanović se razišao sa Cedevita Olimpijom

Otkazi u Ljubljani

Stipanović se razišao sa Cedevita Olimpijom

Iskusni bh. košarkaš Andrija Stipanović ostao je bez kluba.

Stipanović je dugo vremena bio član Cedevite, ali ovaj klub, koji je u međuvremenu ušao u fuziju s Olimpijom, sporazumno je sada raskinuo saradnju s njim.

Informacija je to koja je potvrđena i na zvaničnoj stranici.

"Za mene i moju porodicu je bilo jako lijepo u Ljubljani, zaista smo uživali u tom gradu koji nudi sve za miran porodični život. Sezonom koja je iza nas nisam baš zadovoljan, jer nismo ispunili svoje ciljeve. Bilo je previše uspona i padova. Ekipa je davala uvijek maksimum, mislim da je i hemija u timu bila dobra, ali nažalost izgubili smo mečeve u kojima smo imali sve u svojim rukama i to nas je na koncu koštalo", poručio je Stipanović na odlasku.

Tu nije stao.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Zahvaljujem se također i navijačima na podršci koju su nam pružali tokom cijele sezone. Vjerujem da će predstojeća sezona biti uspješnija za Cedevita Olimpiju."

Otkaze su dobili još Filip Krušlin i Maik Zirbes.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti