14

Komentari (14)

dinass
Zar nisi ti levatu na time out-u reko pustite neka sutaju za 3 poena hahahahah,reci fino papak sam,mislio sam da nemaju pojma,da samo treba napunit reket i zaustavit Jones i 20,razlike za nas.Koji si ti smrad,izgubis utakmicu zbog svoje pogresne taktike i hoces reci da smo na srecu dali 5 trojki.
Probisvjet
Bosanke su sa Bahama!
Jadnimi
Dobar trener, ali nezna da gubi.
dinass
Supak,on je kriv sto se izgubilo.
roki-rokic
Najeb mu se matere ,supcino knedla ti stala u grlu kad treba priznat poraz od bolji.Bosanke eto bile na Havaima pa nisu bile umorne.****m ti svu croaciju .
Jozef
A i ovih naših što su igrale agresivno, trebale su pustiti njihove najbolje igračice. Inače čestitke i jednoj i drugoj ekipi na dobroj utakmici.
dinass
Mislim da je agresivnije igrala Hrvatska i sudije su im to pustale
Zoilomas
Jesu li bogati?
Baboisback
emanuelmacron
eto samo one umorne, a Bosanke dosle sa Havaja, e sad mozes rec da ste umorni ,vidis kako je kad Bosanke lome,u jednom trenu sam vas zalio.
realno_govoreci
Kako je tesko reci da je pobjedio bolji tim.Kako je tesko reci cestitam BIH na zasluzenoj pobjedi.Kako je tesko reci danas su one bile bolje. I kada neko napise komentar ostavimo nacionalnost po strani.Pa preslusajte i pregledajte njihove portale pa mozete vidjeti kako su to oni ostavili po strani
Szentharomsvag
Dovoljno je što kaže bh tim umjesto reprezentscijs bih ili bh košarkašice, pa da mu se nayebem matere tovarske
celikze
Buraz ko bilo sta ocekuje od njih taj nije sav svoj….sve dok jednom za sva vremena ne rasciste sa mrznjom i to pokazu djelima za mene ce biti neprijatelji…
Svojprisebi
E ova ti pravo stoji @celikze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.