Stižu bolji dani za Clipperse: Povratak Teodosića i Gallinarija

Dobre vijesti za Riversa

Stižu bolji dani za Clipperse: Povratak Teodosića i Gallinarija

E. Ganibegović

Los Angeles Clippersi od početka sezone nemaju mnogo sreće, jer su ima glavne igrače zadesile povrede, međutim za njih uskoro dolaze bolji dani. 

Danas su za Doc Riversa stigle dobre vijesti. Naime, Clippersi su Miloša Teodosića i Danila Gallinarija prebacili u svoju momčad iz razvojne lige, što znači da su oba igrača vrlo blizu povratka na NBA parkete.

Italijanski šuter je prošlog mjeseca izbivao s terena zbog istegnuća stražnjičnog mišića, dok je Teodosić ozlijedio stopalo na samom početku sezone.

Povratak Gallinarija se očekuje u srijedu protiv Minnesote, a srbijanski playmaker se, navodno, vraća u idućih nekoliko sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi