7

Komentari (7)

Kodex
Pazi ti popaye da ne slomis noso rog na tasteturi stalno lupas nosorogu.

Komentar i 5 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Popaye
vehabija slomio nogu hahahahahaa jest odvratan pleme mu jeebeem u čmaaaar
Chupy
Druze, rokni se. Ima nade za tebe ako se roknes.
Popaye
nisam drug nego musliman popularni šijit mrzim komunjare ustaše četnike i balije ko nurk
gogs
Popaye želim ti sve najgore u životu, poyy
Sultan Sulejman
Jebem li ti genocidnu mater prljavu pijanu ! Spremete se spremte cetnici stizu vojska koja se ne boji smrti! A tebe cu naci debilu jedan ima taj grkljan vlaski da ti isjecem u komade pa da ti naguram u taj krmski stomak...Nemoj da budes siguran da si bezbjedan ima tu brace koji ce te i ovde provaliti putem ip-adrese ...cuvaj se dolazimo ...USKORO LETIS U NEBO ALI U MALIM svinjskim komadima!
Samo kukavice pod bilo kojim imenom su junaci na internetu, kao sto je ovaj Popaye, ovakvi kao Popaye su u javnom zivotu prave pickice, to jest kukavice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.